Hvad er leasing?

Få et leasingtilbud  skræddersyet netop til dig og din bil , vi samarbejder med de bedste og mest seriøse leasingselskaber i Danmark

Hvad er flexleasing? 

Flexleasing er en leasingmetode, hvor du får muligheden for at lease en bil med en anseeligt mindre kapitalbinding i forhold til andre metoder. Det skyldes blandt andet, at bilen leases uden registreringsafgift – hvilket giver et lavere udbetalingsbeløb samt en mindre månedlig ydelse i forhold til traditionel leasing. 

Eksklusiviteten af bilen gør det ligeledes nemt at omsætte dem efter endt leasingperiode. Eftersom at bilen stadig er uden registreringsafgift,
som følge af flexleasingaftalen, kan køretøjet sælges til udlandet – og dermed nå en langt større potentiel gruppe af købere. 

Hos Sejs-Svejbæk biler er din flexleasingaftale altid gennemskuelig, og til den bedste pris. Vores aftaler er altid professionelt udarbejdet og tilpasset til dine ønsker og behov.  

Hvad Erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er en af de mest almindelige former for flexleasing, da det giver store fordele i forhold til både beskatning og fleksibilitet af leasingaftalen.

Ved erhvervsleasing betaler dit firma eller arbejdsgiver alle udgifter i forbindelse med bilen, og ønsker du at bruge din firmabil privat, bliver du beskattet af fri bil. Tænker du på at erhvervslease, er der flere fordele ved flexleasing, blandt andet:

  • Gunstig beskatning af fri bil: Bliver du beskattet, så kan der være en fordel i erhvervsleasing af en brugt bil. Beskatningen for biler ældre end tre år bliver beregnet ud fra handelsværdien og ikke nyprisen, og der kan derfor være mange penge at spare.
  • Fri kilometer: Kører du mange kilometer i firmabilen, så er flexleasing fordelagtigt, da der ingen kilometerbegrænsning er på vores leasingaftaler.